Havunen_kuusilahjakortit_yrityslahjat_bg01

TÖIHIN HAVUSELLE

TÖIHIN HAVUSELLE

JOULUKUUSIMYYJÄ

Oletko iloinen, hymyilevä ja reipas?

Jos olet vielä kaiken lisäksi hyvä tyyppi, me tarvitsemme sinua! Havunen on yksi Suomen suurimmista joulukuusialan toimijoista ja me olemme tunnettuja timanttisesta asiakaspalvelusta. Meillä on työtä tehdessä hyvä, reilu meininki ja saammekin vuosittain paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Näistä palautteista tietenkin palkitsemme myös työntekijämme.

Hyvä koulutus teki työntekemisestä helppoa ja mukavaa, sain myös aina kivasti palautetta!

Työnkuvasi ja tehtäväsi joulun lähettiläänä

Tehtäväsi on itsenäinen joulukuusien myyntipisteen hoitaminen. Joulukuusien myymisen lisäksi hoidat myyntipisteen juoksevia asioita kuten ehostat myyntipisteen ulkonäköä ja pidät huolen että esillä on aina riittävä määrä erilaisia kuusia. Ja mikä parasta, tässä työssä et tympeää asiakasta näe!

Työ on ulkotyötä ja edellyttää reipasta luonnetta. Edellytämme positiivista ja iloista ulosantia ja kaiken kaikkiaan hyvää meininkiä. Hymy ja kyky tulla ihmisten kanssa toimeen on kaiken A ja O. Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta pärjätäksesi tässä työssä! Työn alkua edeltävällä viikolla on 2 tunnin koulutustilaisuus, jossa oppii kaikki tarvittavat tiedot ja taidot.

Sain paljon kehuja kauniista kuusista ja hyvästä asiakaspalvelusta. Asiakkaat ovat joulun alla kyllä mukavalla päällä!

Työn ajankohta ja palkkaus

Työ sopii erinomaisesti opiskelijoille ajankohtansa vuoksi. Hommat alkavat perjantaina 16.12. ja päättyvät perjantaina 23.12. Katso etusivultamme myyntipisteiden aukioloajat, ne ovat myös työskentelyajat sillä erolla, että ensimmäinen työpäivä alkaa 3 tuntia aiemmin ja muut työpäivät 30min aiemmin. Työtunteja tulee rupeaman aikana 73,5 ja työstä maksetaan 840 euron korvaus. Lisäksi hyvin tehdystä työstä on mahdollisuus saada bonus. Harvassa työssä pääset tienaamaan näin lyhyessä ajassa kyseistä summaa.

Sain välillä pieniä muistamisia ja tsemppiviestejä, niistä sai aina virtaa ja tuli hyvä mieli

Vastuullisuus

Otamme Havusella ilmaston lämpenemisen tosissaan ja hyvitämmekin kaikki aiheuttamamme hiilidioksidipäästöt. Istutamme myymiämme joulukuusia vastaan vanhalle suoalueelle uusia männyntaimia ja metsitämme alaa hiilinieluksi. Voit lukea lisää osoitteesta www.istutapuita.fi

Tästä on tullut perinne, olen mukana neljättä kertaa

Täytä alla oleva hakulomake tai tee lyhyt video-hakemus ja laita se meille WhatsAppiin 045 129 5477 tai lataa sen vaikka YouTubeen ja lähetä linkki sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Alle 20MB tiedostot voit laittaa liitteeksi alla olevaan hakemuslomakkeeseen. Toki voit myös lähettää perinteisen työhakemuksen osoitteeseen [email protected]


    Rastita tämä jos voit tarvittaessa liikkua omalla autolla


    Työhaastatteluihin valittuihin ollaan yhteydessä viikkojen 42-47 välisenä aikana. Valtavan hakemustulvan vuoksi, emme voi valitettavasti erikseen vastata jokaiselle hakijalle.

    HAVUNEN

    Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
    045 129 5477, olli(at)havunen.fi


    Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
    040 485 6607, timo(at)havunen.fi


    Q-Trading Oy
    Nousiaistentie 4 LT
    00280 Helsinki

    myynti(at)havunen.fi

    Y-tunnus: 2555033-2

    Verkkolaskuosoite: 003725550332
    Operaattori: Apix Messaging Oy
    Operaattoritunnus: 003723327487

    Rekisteriseloste