Powered by ZigaForm version 3.9.9.5.7
Kaikkea joulukuusista

Töihin Havuselle

TÖIHIN HAVUSELLE

TÖIHIN HAVUSELLE

Slider

JOULUKUUSIMYYJÄ

Oletko iloinen, hymyilevä ja reipas?

Jos olet vielä kaiken lisäksi hyvä tyyppi, me tarvitsemme sinua! Havunen on yksi Suomen suurimmista joulukuusialan toimijoista ja me olemme tunnettuja timanttisesta asiakaspalvelusta. Meillä on työtä tehdessä hyvä, reilu meininki ja saammekin vuosittain paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Näistä palautteista tietenkin palkitsemme myös työntekijämme.

Työnkuvasi ja tehtäväsi joulun lähettiläänä

Tehtäväsi on itsenäinen joulukuusien myyntipisteen hoitaminen. Joulukuusien myymisen lisäksi hoidat myyntipisteen juoksevia asioita kuten ehostat myyntipisteen ulkonäköä ja pidät huolen että esillä on aina riittävä määrä erilaisia kuusia. Ja mikä parasta, tässä työssä et tympeää asiakasta näe!

Työ on ulkotyötä ja edellyttää reipasta luonnetta. Edellytämme positiivista ja iloista ulosantia ja kaiken kaikkiaan hyvää meininkiä. Hymy ja kyky tulla ihmisten kanssa toimeen on kaiken A ja O. Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta pärjätäksesi tässä työssä! Työn alkua edeltävällä viikolla on 2 tunnin koulutustilaisuus, jossa oppii kaikki tarvittavat tiedot ja taidot.

Työn ajankohta ja palkkaus

Työ sopii erinomaisesti opiskelijoille ajankohtansa vuoksi. Hommat alkavat keskiviikkona 16.12 ja päättyvät keskiviikkona 23.12. Katso etusivultamme myyntipisteiden aukioloajat, ne ovat myös työskentelyajat sillä erolla, että ensimmäinen työpäivä alkaa 2 tuntia aiemmin ja muut työpäivät 30min aiemmin. Työtunteja tulee rupeaman aikana 71 ja työstä maksetaan 815 euron korvaus. Lisäksi hyvin tehdystä työstä on mahdollisuus saada bonus. Harvassa työssä pääset tienaamaan näin lyhyessä ajassa kyseistä summaa.

Vastuullisuus

Otamme Havusella ilmaston lämpenemisen tosissaan ja hyvitämmekin kaikki aiheuttamamme hiilidioksidipäästöt. Jokaista myymäämme joulukuusta kohden istutamme vanhalle suoalueelle uuden männyntaimen ja metsittämme alan hiilinieluksi. Tämän lisäksi kompensoimme myös sinun hiilijalanjälkesi istuttamalla 17 uutta puuntaimea. Määrä vastaa suomalaisen yhden vuoden keskimääräistä hiilidioksidipäästöä. Voit lukea lisää päästöistä täältä. ?

Täytä alla oleva hakulomake tai tee lyhyt video-hakemus ja laita se meille WhatsAppiin 045 129 5477 tai lataa sen vaikka YouTubeen ja lähetä linkki sähköpostilla osoitteeseen rekry@havunen.fi. Alle 20MB tiedostot voit laittaa liitteeksi alla olevaan hakemuslomakkeeseen. Toki voit myös lähettää perinteisen työhakemuksen osoitteeseen rekry@havunen.fi.


  Rastita tämä jos voit tarvittaessa liikkua omalla autolla


  HAVUNEN

  Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
  045 129 5477, olli(at)havunen.fi


  Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
  040 485 6607, timo(at)havunen.fi


  Q-Trading Oy
  Nousiaistentie 4 LT
  00280 Helsinki

  myynti(at)havunen.fi

  Y-tunnus: 2555033-2

  Verkkolaskuosoite: 003725550332
  Operaattori: Apix Messaging Oy
  Operaattoritunnus: 003723327487

  Rekisteriseloste