Powered by ZigaForm version 3.9.9.5.7
Kaikkea joulukuusista

Kuusipussi

KUUSIPUSSI

KUUSIPUSSI

Slider

KÄTEVÄ APU KUUSEN ULOSVIENTIIN

Perinteisesti joulukuusen ulosvienti on ollut sotkuista puuhaa. Asunto on kuusen ulosviennin jälkeen täynnä neulasia ja niiden siivoamiseen menee kohtuuttoman paljon aikaa ja vaivaa. Tähän on nyt ratkaisu, joulukuusipussi. Kuusipussi nostetaan kuusen ympärille, jolloin kuusi on helppo kuljettaa ulos asunnosta ilman, että asunto on täynnä neulasia.

Kuusipussin ansiosta kuusen voi viedä ulos silloin kuin haluaa, eikä vasta silloin kun koko prosessiin on tarpeeksi voimia. Alla vielä ohjeet kuusipussin käyttöä varten.

Vietyäsi kuusen ulos, poista pussi kuusen päältä ja lajittele se seka/energiajätteeseen. Vaikka pussi on biohajoava, on sen pilkkoutumisaika n. 12 kuukautta.

Ohessa muutama asiakaskommentti kuusipussista:

“Hei, halusin vain lähettää suurkiitokset hienosta keksinnöstä eli kuusipussista. Aivan ehdottoman hieno, hyvä ja hyödyllinen tuote! Se säästää valtavasti työtä etenkin kerrostaloissa asuvilta, kun aiemmin on joutunut lakaisemaan joka kerroksen havuista jäljessään… Sain tänä vuonna pussin kuusen mukana. Jos ensi vuonna ei näin hyvin käy, etsin pussia kaupoista ja toivottavasti niistä löytyy!”

“Hei, ostimme Helsingistä Viikin Alepan edessä olevasta myyntipisteestänne joulukuusen joka on ilahduttanut tuoreudellaan ja kauneudellaan koko joulun meitä. Tänään kuusi riisuttiin ja oston yhteydessä saamamme biohajoava kuusipussi oli aivan mahtava, kuusi todella mahtui pussiin ja jälkisiivousta ei tarvittu kulkureitille. Kiitos hienosta ideasta!”

Kuusipussi on saatavilla myyntipisteiltämme.

OTA YHTEYTTÄ

MYYNTI

Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
045 129 5477, olli(at)havunen.fi


Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
040 485 6607, timo(at)havunen.fi


Rudi, kuusikoira:
rudi(at)havunen.fi


Joni Linnamies, graafikko:
050 466 7407, joni(at)havunen.fi

Myynti
045 129 5477, myynti(at)havunen.fi

YRITYS

Q-Trading Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki

myynti(at)havunen.fi

Y-tunnus: 2555033-2

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori: Maventa

Rekisteriseloste