Powered by ZigaForm version 3.9.9.5.7
Kaikkea joulukuusista

Kuusilahjakortit

LAHJAKORTTI

LAHJAKORTTI

Slider

EKOLOGINEN YRITYSLAHJA

Ilahduta asiakasta tai työntekijää jouluna kuusilahjakortilla. Lahjakortin saanut voi käydä valitsemassa vapaavalintaisen kuusen (max. 250 cm) sopivimmasta kuusenmyyntipisteestä. Haluttaessa kuusi verkotetaan kuljetuksen helpottamiseksi ja laitetaan tarvittaessa kuusipussiin, jolloin vältytään neulasten aiheuttamalta sotkulta.

Hyödyntämällä kattavaa kuusenmyyntiverkostoamme pystymme tarjoamaan laajan jakeluverkoston koko Suomessa. Katso myyntipaikat täältä.

Lahjakortin ulkoasun voit valita valmiista vaihtoehdoista tai tehdä siitä täysin omanlaisesi. Lahjakortin kaveriksi tarjoamme kotimaisia käsintehtyjä Kultasuklaan konvehteja. Katso kaikki vaihtoehdot hintoineen Havusen lahjakorttiesitteestä.

Haluatko lisää tietoa? Jätä yhteydenottopyyntö niin palaamme asiaan mahdollisimman nopeasti!

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

“Havunen toimitti koko Veikkauksen henkilöstölle kuusilahjakortin ja lahjakassin toimipisteisiimme ympäri Suomea. Totesimme palvelukonseptin erittäin onnistuneeksi ja olimme tyytyväisiä uuteen, raikkaan erilaiseen tapaan muistaa henkilöstöä.“

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI | VEIKKAUS OY

“Olemme toteuttaneet vuodesta 2013 lähtien joulumuistamisen tärkeille hyötyautoasiakkaillemme Havusen kuusilahjakortilla. Emme ole saaneet mistään aikaisemmasta asiakasmuistamisesta yhtä paljon spontaania positiivista palautetta kuin tästä. Harkitsemme uutta toteutusta myös ensi jouluksi”

ANTTI KALLIO | VOLKSWAGEN CENTER AIRPORT, ESPOO JA HELSINKI

“Olen tilannut Havusen joulukuusilahjakortteja jo useana vuotena nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme. Ensimmäisen vuoden erinomaisen palautteen jälkeen päätimme jatkaa perinnettä. Useampi asiakas on joulun jälkeen erikseen soittanut ja kiittänyt omalaatuisesta ja hyödyllisestä kokoperheen yrityslahjasta. Iso suositus tälläiselle yrityslahjalle!”

VILLE SILVENTOLA | SALESFRAME

”Tänä jouluna mietimme yhteistyökumppaneillemme kiitokseksi kuluneesta vuodesta jotain erilaista ja muista erottuvaa lahjaa ja kuulimme Havusen joulukuusilahjakortista. Olemme aikaisempina jouluina antaneet lahjaksi vähän liiankin perinteisiä joulujuomia, joten joulukuusilahjakortti vaikutti hyvältä vaihtelulta. Saimme asiakkailtamme paljon positiivista palautetta lahjakortista ja monet olivat aidosti iloisia erilaisesta ja tarpeellisesta joululahjasta”

ELINA HULKKONEN | SUCCESS CLINIC OY
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

NÄIN HELPPOA SE ON!

1. Teet tämän Joulun parhaan päätöksesi ja annat asiakkaille tai henkilöstölle lahjaksi huippusuositun Havusen joulukuusilahjakortin!

2. Valitset lahjakortin ulkoasun ja toimitustavan:

Ulkoasu

a) Valitset valmiista vaihtoehdoista (katso vaihtoehdot esitteestä).
b) Räätälöit omanlaisesi.

Toimitusvaihtoehdot

a) Lahjakortit toimitetaan tilaajalle lahjakassin kanssa tai ilman. Lahjakortit voidaan toimittaa myös toimipistekohtaisesti.
b) Lahjakortit toimitetaan saajilleen postitse suoraan lahjakassin kanssa tai ilman.

3. Rentoudut.

Onneksi olkoon, nyt olet valmis joulunodotukseen. Tänä vuonna yrityksenne antaa unohtumattoman, kotimaisen lahjan, josta nauttii koko perhe.

Lahjakortin saanut voi käydä valitsemassa vapaavalintaisen kuusen sopivimmasta kuusenmyyntipisteestä, joita on kattavasti ympäri Suomea. Katso kaikki vaihtoehdot hintoineen Havusen Joulu -esitteestä.

LAHJAKORTTIEN HINNAT

30 € – Yli 300 kpl
35 € – 100-300 kpl
40 € – Alle 100 kpl (minimi 20 kpl)

Paljon uusia korttipohjia ja entistä laajemmat vaihtoehdot lahjakokonaisuuden räätälöinnille. Tutustu uuteen Havusen Joulu -esitteeseen ja tee omat valintasi tälle vuodelle!

OTA YHTEYTTÄ

MYYNTI

Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
045 129 5477, olli(at)havunen.fi


Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
040 485 6607, timo(at)havunen.fi


Rudi, kuusikoira:
rudi(at)havunen.fi


Joni Linnamies, graafikko:
050 466 7407, joni(at)havunen.fi

Myynti
050 567 0584, myynti(at)havunen.fi

YRITYS

Q-Trading Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki

myynti(at)havunen.fi

Y-tunnus: 2555033-2

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori: Maventa

Rekisteriseloste