Powered by ZigaForm version 3.9.9.5.7
Kaikkea joulukuusista

Kuusilahjakortit

JOULUKUUSILAHJAKORTTI
"Saimme asiakkailtamme erityisen paljon positiivista palautetta lahjakortista ja monet olivat aidosti iloisia erilaisesta ja tarpeellisesta joululahjasta"
Slider

ANNA VIHREÄ JOULULAHJA, JOKA TEKEE HYVÄÄ JOULUN JÄLKEENKIN

Ilahduta asiakasta, työntekijää tai yhteistyökumppania jouluna kuusilahjakortilla. Joulukuusi lahjana on erilainen ja ekologinen tapa muistaa eikä se jää joulun jälkeen nurkkiin pyörimään.

Lahjakortin saanut voi käydä valitsemassa vapaavalintaisen joulukuusen (max. 250 cm) sopivimmasta kuusenmyyntipisteestä, joita löytyy kattavasti ympäri Suomea. Katso myyntipaikat täältä. Sovittaessa lahjakortin lunastaminen onnistuu myös muilla paikkakunnilla. Kysy tarkempaa tietoa myynnistämme.

Lahjakortin ulkoasun voit valita valmiista vaihtoehdoista tai tehdä siitä täysin omanlaisesi. Lahjakortin kaveriksi tarjoamme kotimaisia käsintehtyjä Kultasuklaan konvehteja. Katso kaikki vaihtoehdot hintoineen Havusen lahjakorttiesitteestä.

🌲HUOM! Istutamme jokaista myytyä kuusilahjakorttia kohden yhden kuusentaimen turvetuotannosta poistuneelle suoalueelle. Valitsemalla joulukuusilahjakortin olet myös mukana omalta osaltasi ilmastotalkoissa!🌲

TILAA LAHJAKORTTEJA

Tilaa lahjakortteja alla olevalla lomakkeella tai hoida tilaus suoraan myyntimme kanssa joko puhelimitse 045 129 5477 tai sähköpostilla myynti@havunen.fi
Kortin ulkoasu
Lahjakortin tekstit
Määrä
Lisäoption ja toimitus
Tilaajan tiedot
Laskutustiedot

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

“Havunen toimitti koko Veikkauksen henkilöstölle kuusilahjakortin ja lahjakassin toimipisteisiimme ympäri Suomea. Totesimme palvelukonseptin erittäin onnistuneeksi ja olimme tyytyväisiä uuteen, raikkaan erilaiseen tapaan muistaa henkilöstöä.“

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI | VEIKKAUS OY

“Olemme toteuttaneet vuodesta 2013 lähtien joulumuistamisen tärkeille hyötyautoasiakkaillemme Havusen kuusilahjakortilla. Emme ole saaneet mistään aikaisemmasta asiakasmuistamisesta yhtä paljon spontaania positiivista palautetta kuin tästä. Harkitsemme uutta toteutusta myös ensi jouluksi”

ANTTI KALLIO | VOLKSWAGEN CENTER AIRPORT, ESPOO JA HELSINKI

“Olen tilannut Havusen joulukuusilahjakortteja jo useana vuotena nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme. Ensimmäisen vuoden erinomaisen palautteen jälkeen päätimme jatkaa perinnettä. Useampi asiakas on joulun jälkeen erikseen soittanut ja kiittänyt omalaatuisesta ja hyödyllisestä kokoperheen yrityslahjasta. Iso suositus tälläiselle yrityslahjalle!”

VILLE SILVENTOLA | SALESFRAME

”Tänä jouluna mietimme yhteistyökumppaneillemme kiitokseksi kuluneesta vuodesta jotain erilaista ja muista erottuvaa lahjaa ja kuulimme Havusen joulukuusilahjakortista. Olemme aikaisempina jouluina antaneet lahjaksi vähän liiankin perinteisiä joulujuomia, joten joulukuusilahjakortti vaikutti hyvältä vaihtelulta. Saimme asiakkailtamme paljon positiivista palautetta lahjakortista ja monet olivat aidosti iloisia erilaisesta ja tarpeellisesta joululahjasta”

ELINA HULKKONEN | SUCCESS CLINIC OY
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

HALUATKO LISÄÄ TIETOA? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ NIIN PALAAMME ASIAAN MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI!

MYYNTI

Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
045 129 5477, olli(at)havunen.fi


Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
040 485 6607, timo(at)havunen.fi


Rudi, kuusikoira:
rudi(at)havunen.fi


Joni Linnamies, graafikko:
050 466 7407, joni(at)havunen.fi

Myynti
045 129 5477, myynti(at)havunen.fi

YRITYS

Q-Trading Oy
Nousiaistentie 4 LT
00280 Helsinki

myynti(at)havunen.fi

Y-tunnus: 2555033-2

Verkkolaskuosoite: 003725550332
Operaattori: Maventa

Rekisteriseloste