Havunen_kuusilahjakortit_yrityslahjat_bg01
JOULUKUUSILAHJAKORTTI ON JOULUN PARAS LIIKELAHJA
Anna lahjakortti työntekijälle, yhteistyökumppanille tai asiakkaalle joululahjaksi!

ANNA VIHREÄ JOULULAHJA, JOKA TEKEE HYVÄÄ JOULUN JÄLKEENKIN

Ilahduta asiakasta, työntekijää tai yhteistyökumppania jouluna kuusilahjakortilla. Joulukuusi lahjana on erilainen ja ekologinen tapa muistaa eikä se jää joulun jälkeen nurkkiin pyörimään.

Lahjakortin saanut voi käydä valitsemassa vapaavalintaisen joulukuusen (max. 250 cm) sopivimmasta kuusenmyyntipisteestä, joita löytyy kattavasti ympäri Suomea. Katso myyntipaikat täältä.

Lahjakortin ulkoasun voit valita valmiista vaihtoehdoista tai tehdä siitä täysin omanlaisesi. Lahjakortin kaveriksi tarjoamme kotimaisia käsintehtyjä Kultasuklaan konvehteja. Katso kaikki vaihtoehdot hintoineen Havusen lahjakorttiesitteestä.

HUOM! Me Havusella olemme laskeneet myös oman hiilijalanjälkemme ja olemme tehneet päästövähennyksiä toimintamme eri osa-alueilla. Pyrimme omassa toiminnassamme mahdollisimman hiilineutraaleiksi ja vuosittain aiheuttamamme päästöt kompensoimme tekemällä mäntyjen istutuksia tuplamäärän syntyneisiin päästöihin nähden. Valitsemalla joulukuusilahjakortin olet myös mukana omalta osaltasi ilmastotalkoissa!

49,90 / kpl – Kun tilaat alle 50 kpl
44,90 / kpl – Kun tilaat 50-199 kpl

39,90 / kpl – Kun tilaat 200-499 kpl
34,90 / kpl – Kun tilaat yli 500 kpl
Painettu lahjakortti +2 € / kpl (minimitilaus 10 kpl)
Kotiinkuljetus* +14,90 € / kpl

* Kotiinkuljetukset laskutetaan toteutuneiden kuljetusten mukaan joulun jälkeen. Vaikka lahjakorttiin ei sisällyttäisi kotiinkuljetusta, voi lahjansaaja halutessaan käyttää lahjakortin verkkokaupassamme ja maksaa itse kuusen kotiinkuljetuksen. Toimitamme kattavasti Uudellamaalla, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Lahdessa.

TILAA LAHJAKORTTEJA

Tilaa lahjakortteja alla olevalla lomakkeella tai hoida tilaus suoraan myyntimme kanssa joko puhelimitse 045 129 5477 tai sähköpostilla [email protected]

Kortin ulkoasu
Lahjakortin tekstit
Määrä
Lisäoptiot ja toimitus
Tilaajan tiedot
Laskutustiedot

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Veikkaus

“Havunen toimitti koko Veikkauksen henkilöstölle kuusilahjakortin ja lahjakassin toimipisteisiimme ympäri Suomea. Totesimme palvelukonseptin erittäin onnistuneeksi ja olimme tyytyväisiä uuteen, raikkaan erilaiseen tapaan muistaa henkilöstöä.“

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI | VEIKKAUS OY
VW

“Olemme toteuttaneet vuodesta 2013 lähtien joulumuistamisen tärkeille hyötyautoasiakkaillemme Havusen kuusilahjakortilla. Emme ole saaneet mistään aikaisemmasta asiakasmuistamisesta yhtä paljon spontaania positiivista palautetta kuin tästä. Harkitsemme uutta toteutusta myös ensi jouluksi”

KARI NUMMENPÄÄ | VOLKSWAGEN CENTER
Salesframe

“Olen tilannut Havusen joulukuusilahjakortteja jo useana vuotena nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme. Ensimmäisen vuoden erinomaisen palautteen jälkeen päätimme jatkaa perinnettä. Useampi asiakas on joulun jälkeen erikseen soittanut ja kiittänyt omalaatuisesta ja hyödyllisestä kokoperheen yrityslahjasta. Iso suositus tälläiselle yrityslahjalle!”

VILLE SILVENTOLA | SALESFRAME
Success Clinic

”Tänä jouluna mietimme yhteistyökumppaneillemme kiitokseksi kuluneesta vuodesta jotain erilaista ja muista erottuvaa lahjaa ja kuulimme Havusen joulukuusilahjakortista. Olemme aikaisempina jouluina antaneet lahjaksi vähän liiankin perinteisiä joulujuomia, joten joulukuusilahjakortti vaikutti hyvältä vaihtelulta. Saimme asiakkailtamme paljon positiivista palautetta lahjakortista ja monet olivat aidosti iloisia erilaisesta ja tarpeellisesta joululahjasta”

ELINA HULKKONEN | SUCCESS CLINIC OY
previous arrow
next arrow
Veikkaus
VW
Salesframe
Success Clinic
previous arrow
next arrow

HALUATKO LISÄÄ TIETOA? JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ NIIN PALAAMME ASIAAN MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI!

  MYYNTI

  Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
  045 129 5477, olli(at)havunen.fi


  Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
  040 485 6607, timo(at)havunen.fi


  Rudi, kuusikoira:
  rudi(at)havunen.fi


  Joni Linnamies, graafikko:
  050 466 7407, joni(at)havunen.fi

  Myynti
  045 129 5477, myynti(at)havunen.fi

  YRITYS

  Q-Trading Oy
  Nousiaistentie 4 LT
  00280 Helsinki

  myynti(at)havunen.fi

  Y-tunnus: 2555033-2

  Verkkolaskuosoite: 003725550332
  Operaattori: Apix Messaging Oy
  Operaattoritunnus: 003723327487

  Rekisteriseloste