Syksyinen tervehdys!

Syksyinen tervehdys!

Kesä on taputeltu ja kuuset tältä vuodelta hoidettu. Seuraavaksi meillä onkin myyntityön lisäksi vuorossa joulukuusten korjuun suunnittelu sekä myyntipisteiden/lahjakorttien lunastuspisteiden valmistelu. Sitä ennen haluamme kuitenkin kertoa, mitä muuta olemme saaneet aikaiseksi ja lyhyesti, millaisia suunnitelmia meillä on jatkoa ajatellen.

Ilmastoprojektimme

Havusen ilmastoprojekti on ollut menestys. Olemme sitoutuneet istuttamaan puita hiilinieluksi myytyja kuusilahjakortteja vastaan vanhalle turvesuolle. Asiakkaillamme on myös ollut mahdollisuus vaihtaa oma kuusilahjakorttinsa männyn taimien istutukseen.

Ilmastoprojektin tarkoituksena on lakkauttaa vanhojen suonpohjien aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä ja metsittää niitä hiilinieluiksi. Olemme nyt metsittäneet Kouvolan Karhusuolla sijaitsevan VAPO:lta hankkimamme turvetuotannosta poistuneen suonpohjan viimeisen kahden vuoden aikana.

Taimia on nyt istutettu 11120 kappaletta, ja olemme olleet todella tyytyväisiä projektiin. Eniten haluamme kuitenkin kiittää asiakkaitamme – ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista!

Projekti jatkuu

Jokainen puu tulee aikanaan sitomaan jopa 600kg hiilidioksidia, joten kokonaisvaikutus on merkittävä. Puiden istuttamista pidetäänkin yhtenä merkittävimmistä ja helpoimmista tavoista hillitä ilmaston lämpenemistä.

Olemme nyt mukana metsittämässä uutta isoa kohdetta Vaalan Pelsonsuolla. Istutamme ensi keväänä alueelle yli 15000 männyn taimea, luku tarkentuu vielä tämän syksyn myynnin ja mahdollisen lahjakorttien vaihtamisen määrän mukaisesti.

Mukavaa syksyn alkua!

Terveisin kuusikauppiaat Timo & Olli