Helppo ja erilainen joululahja yrityksellesi

Uudenlaisen ja hyödyllisen lahjan keksimisen vaikeus

Joka vuosi miettiessäsi mitä antaisit asiakkaalle liikelahjaksi huomaat kuinka vaikeaa on keksiä lahja, joka olisi uudenlainen ja nykyaikainen useimmille sopiva vaihtoehto. Valitse tänä vuonna hieman erilainen yrityslahja, joka on varmasti eettisesti kestävä ja Suomen juhlavuoteen sopiva. Joulukuusilahjakortti on Havusen vuonna 2013 lanseeraama, joulumuistamiseen soveltuva, yritysten asiakkaille tai henkilöstölle suunnattu kotimainen ja ekologinen yrityslahja. Lahjakortin suosio onkin kasvanut joka vuosi ja useat asiakkaat päätyvät joulukuusilahjakorttiin vuosi toisensa jälkeen.

Antamalla joulukuusilahjakortin lahjaksi erotut massasta

Joulukuusilahjakortti on erinomainen tapa erottautua muista yrityslahjoista. Liikelahjaksi saatu joulukuusi onkin yksilöllinen lahja ja sen antaja muistetaan varmasti. Joulukuusi on usein vielä olohuoneen paraatipaikalla ja upeasta kuusesta nauttii pyhien ajan koko perhe eikä ainoastaan lahjansaaja itse. Lahjakortilla saa itse valita minkä tahansa puun Havusen myyntipisteeltä, jolloin se on varmasti mieluisa ja sopivankokoinen. Lahjakortin lunastaminen on myös tehty helpoksi, joulukuusipisteitä löytyy lähes 50 kattavasti ympäri Suomea. Monien asiakkaiden mielestä se onkin ollut erilaisuutensa vuoksi kaikkien aikojen paras liikelahja tai yrityslahja.

Joulukuusi on mitä parhain asiakaslahja. Isolle massalle muistoesineitä valittaessa on hyvin vaikea välttää tilannetta, jossa asiakkaat saavat lahjoja, joille heillä ei ole mitään käyttöä. Lasikippo tai maljakko on perinteinen joululahja asiakkaille, mutta usein ne löytyvätkin jo tai ne eivät vain miellytä saajan omaa makua. On myös tilanteita, jolloin yrityksen asiakkaat ovat jakautuneet ympäri Suomea ja lahjan postittaminen onkin ainut mahdollinen vaihtoehto. Tällöin vähänkään isompi tuote aiheuttaa sekä lahjanantajalle että -saajalle logistisia hankaluuksia. Joulukuusilahjakortti on myös helppo yrityslahja. Se on vaivaton postitettava ja koko toimituksen voi ulkoistaa Havusen tehtäväksi.

Joulukuusilahjakortti sopii niin pienille kuin suurille yrityksille, henkilöstölle tai asiakkaille

Joulukuusi on lämmin ja helppo tapa muistaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä. Joulukuusilahjakortti on erinomainen joululahja henkilökunnalle, mutta myös mahtava yrityslahja asiakkaille. Se on siis kaikille sidosryhmille sopiva, koko yrityksen joululahja. Kuusilahjakortti sopii yhtä hyvin niin isoille pörssiyhtiöille kuin pienemmillekin toimijoille. Havunen onkin vuosien varrella toimittanut lahjakortteja pienistä 20 kappaleen eristä aina useampaan tuhanteen. Joulukuusilahjakortista saa varmasti yrityksen näköisen ja yksilöllisen joululahjan. Ulkoasun voi valita valmiista malleista, joihin usein lisätään yrityksen logo ja haluttu tervehdys tai kortti voidaan räätälöidä täysin sen antajan oman designin mukaan. Lahjakorttien tilaaminen on tehty vaivattomaksi ja toimitusaika on nopea.

Miettiessäsi mitä asiakkaalle joululahjaksi, ole raikkaasti erilainen ja anna joulukuusi lahjaksi. Voit räätälöidä lahjakortin ilmeen lahjansaajan mukaan ja se voikin olla yrityslahja, liikelahja, asiakaslahja tai vaikka mainoslahja.