Asiakaspalautteita

Tätä työtä lähdettiin aikoinaan tekemään joulumieli edellä ja onkin mahtavaa huomata, että olemme tässä myös onnistuneet. Saamme vuosittain paljon positiivista asiakaspalautetta ja olemme valinneet tähän muutamia, joita itse luen jouluisin takkatulen ääressä ääneen oman perheen kesken, koska niistä tulee niin hyvä mieli =)

———

Hei!

Kävimme tänään n. klo 18 maissa joulukuusiostoksilla Oulussa K-Citymarket Raksilan myyntipisteellä. Haluaisin antaa palautetta joulukuusen myyjille todella loistavasta asiakaspalvelusta ja tietenkin laadukkaasta kuusesta. Myyjät saivat ostajat iloiselle joulumielelle! Rauhaisaa joulun aikaa!

———

Hei

Hain tänään kuusen itselleni Pertunpellontieltä Helsingissä. Kuusi oli niin hieno ja myyjä tyttö niin mukava ja nätti etten edes älynnyt tinkiä. Lämpimillä ilmoilla yleensä tingitään ja kovilla pakkasilla ei, koska silloin myyminen on kovaa työtä. Maksettuani kuusen sain mukaani joulukoristeen ja kuusen hävittämis pussin. Kyllä tuli mukava mieli. Hyvä etten tinkinyt hinnasta. Nyt olisi hävettänyt. Jatkossa en voi enää ostaa mitään muuta kuin Havusen kuusia. Kiitos.

———

Hei

Noudimme tänään pe 16.12 (noin klo:17.00) lahjakortilla Teurastamon portin pisteestä joulukuusen. Saimme todella hyvää palvelua! Olimme koko perhe kahden aikuisen ja kahden lapsen voimin kaikki suorastaan ällistyneitä siitä, kuinka kiva fiilis meille jäi kundista, joka kuusen autoomme hoiti. KIITOS JA HYVÄÄ JOULUA!

Toivottavasti kiitokset menevät myös kyseiselle nuorelle miehelle. 

———

Hei,

Ostimme joulukuusemme Keravalta, S-marketin vierestä sijaitsevalta myyntialueelta, jossa työskenteli viehättävä ja erittäin asiakaspalvelutaitoinen nuorehko nainen. Hän sahasi kuusemme ja pisti sen näppärästi myös kuljetuspussiin. Saimme mukaamme myös sen ”kuusenhävityspussin”, jossa kuusemme nyt lepää.

Halusin kirjoittaa teille kiitokset kauneimmasta kuusesta vuosikausiin! Kuusi tuoksui taivaalliselta ja näytti todella hyvältä ja tuoreelta läpi joulun pyhien. 

Ensi jouluna ei tarvitse miettiä,  miltä yritykseltä kuusen hakee 

1f60a.png