Vastuullisuus

VASTUULLISUUS

KUUSI ON EKOLOGINEN JOULULAHJA

Vastuullinen ja aidosti suomalainen joululahja

Tärkeä osa Havusen ideologiaa on vastuullinen toiminta monissa muodoissaan. Vaikka Havunen perustettiin aikanaan päähänpistosta ja intohimosta joulukuusiin, matkan varrella toiminta on kehittynyt ja me perustajat olemme kasvaneet, jos ei välttämättä aikuisiksi, niin ainakin perheellisiksi. Tämä kaikki on vaikuttanut yrityksen olemassaolon tarkoitukseen ja siihen minkälaisen vaikutuksen pyrimme toiminnallamme saavuttamaan. Haluamme olla vastuullinen toimija yhteiskunnassa ja pyrkiä vaikuttamaan asioihin, jotka koemme ihmisinä tärkeiksi.

Tulokkaan kanssa metsää ihmettelemässä

Työllistämme joulun sesongissa nelisenkymmentä kausityöntekijää, joista pääosa on nuoria opiskelijoita. Kesän kuusten hoitotöissä mm. 4H-yhdistyksen nuoret ovat olleet apunamme istutuksissa ja heinien leikkauksissa. Koemme tärkeäksi olla osaltamme edistämässä nuorten työllistymistä ja kartuttaa heidän työkokemusta.

Ilmastoasiat olemme ottaneet hyvin vakavasti. Istutamme vuosittain merkittävän määrän männyn taimia turvetuotannossa olleelle suonpohjalle. Kuivatettu karu suo lopettaa näin kasvihuonekaasujen tuottamisen ja muuttuu kasvavien puiden myötä hiilinieluksi. Projektistamme voit lukea lisää verkkosivultamme www.havunen.fi/istutapuita.

Entinen turvesuo matkalla hiilinieluksi

Olemme vuosien varrella osallistuneet monella tapaa hyväntekeväisyyteen. Olemme olleet mukana seurakunnan vähävaraisten kuusijuhlassa, jonne toimitimme kuusimetsän, lue lisää linkin takaa. Hope Ry:lle lahjoitimme kymmeniä kuusia jaettavaksi niitä tarvitseville sekä vuosittain annamme joulukuusia niitä tarvitseville yksityishenkilöille. Myös Hurstin joulujuhlassa on ollut jaossa joulukuusiamme.

Avajaisten jälkeen kuuset arvottiin halukkaiden vähävaraisten perheiden kesken. Heille joulukuusi koristeineen on ylellisyys, johon ei olisi ollut muuten varaa.” Espoonlahden seurakunta Taina ja Tanja 

Olemme myös avoimia kaikenlaisille ideoille ja yhteistyökuvioille. Ole ihmeessä yhteydessä, jos sinulla on ajatus miten voimme yhdessä tuottaa hyvää!

Koemme myös tärkeäksi olla mukana kehittämässä kotimaista joulukuusituotantoa. Elinvoimaisen kasvatustoiminnan myötä voimme luoda Suomeen uusia työpaikkoja sekä vähentää joulukuusien maahantuonnin aiheuttamaa tarpeetonta ekologista rasitusta.

OTA YHTEYTTÄ

  MYYNTI

  Olli Kinnunen, toimitusjohtaja:
  045 129 5477, olli(at)havunen.fi


  Timo Tammenaho, myyntijohtaja:
  040 485 6607, timo(at)havunen.fi


  Rudi, kuusikoira:
  rudi(at)havunen.fi


  Joni Linnamies, graafikko:
  050 466 7407, joni(at)havunen.fi

  Myynti
  045 129 5477, myynti(at)havunen.fi

  YRITYS

  Q-Trading Oy
  Nousiaistentie 4 LT
  00280 Helsinki

  myynti(at)havunen.fi

  Y-tunnus: 2555033-2

  Verkkolaskuosoite: 003725550332
  Operaattori: Apix Messaging Oy
  Operaattoritunnus: 003723327487

  Rekisteriseloste