Miksi annan joululahjaksi Havusen joulukuusilahjakortteja vuodesta toiseen- kanta-asiakkaamme Ville Silventola kertoo

Asiakkaamme Ville Silventola kertoo miksi antaa lahjaksi Havusen joulukuusilahjakortteja

Kiinnostaako sinua tietää, miksi asiakkaamme ovat valinneet Havusen kuusilahjakortin lahjaksi omille asiakkailleen ja/tai työntekijöilleen? Mikäli näin on, kannattaa jatkaa lukemista. Me nimittäin kilautimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Ville Silventolalle ja kysyimme häneltä.

”Havusen lahjakortti erottuu muista, koska se on ekologinen vaihtoehto ja ilahduttaa koko perhettä”, Ville kertoo. ”Olen tilannut jouluksi kuusilahjakortit Havuselta jo usemman vuoden ajan – itseasiassa jo edellisissä työpaikoissani.”

Me Havusella haluamme tehdä hyvää myös ympäristölle, ja siksi istutamme jokaista ostettua kuusilahjakorttia kohden yhden puun Karhusuolle, vanhalle turvesuolle, jonne rakennamme hiilinielua. Tästä projektista voit lukea lisää täältä.

Joulukuusilahjakortti on hyvä lahja myös ympäristötietoiselle

Villen mielestä joulukuusilahjakortti on hyvä valinta myös ympäristötietoiselle.

”Ympäristö aiheena on nyt spot on, ja Havusen tapa istuttaa uusia puita vanhalle turvesuolle hiilinieluksi on hieno tapa tarttua tähän ajankohtaiseen teemaan.”

Me itseasiassa päätimme ottaa askeleen vieläkin pidemmälle: jos asiakas ei halua käyttää lahjakorttiaan joulukuuseen, hän voi hyödyntää kuusilahjakortin arvon puiden (5 kpl) istuttamiseen vanhalle turvesuolle Vaalaan. Ville kiittelee myös tästä vaihtoehdosta, vaikka suurin osa lahjakortin saajista sen ainakin vielä toistaiseksi joulukuuseen käyttääkin.

Meitä tietysti kiinnostaa myös se, kuinka loppuasiakkaat kuusilahjakorttiin suhtautuvat. Villen mukaan he ovat olleet mielissään: ”asiakkaat on soittaneet ja kiitelleet jälkikäteen”, hän kertoo. ”Yksi asiakas kertoi, että kävi valitsemassa kuusen yhdessä tyttärensä kanssa, ja oli tosi iloinen että annoimme hänelle juuri tällaisen lahjan.”

Kokonaisuudessaan Ville on saanut kuusilahjakorteista rutkasti myönteistä palautetta. ”Paljon positiivisia reaktioita ollaan saatu. Tämä on uniikki koko perheen yhteinen juttu.”

Jos sinäkin haluat tänä vuonna antaa yrityslahjan, joka on ekologinenmieluisa, ja kaiken lisäksi vielä helppo tilata, hanki Havusen joulukuusilahjakortti.